تعمیر گیربکس احمدی

فروشگاه گیربکس اتوماتیک به طور کلی مجموعه‌ای از قطعات مختلف را شامل می‌شود که شامل:

1. گیربکس اتوماتیک کامل
2. کلاچ های گیربکس
3. شافت‌ها و دنده‌های گیربکس
4. میل‌لنگ ها و بلبرینگ‌های گیربکس
5. سیستم هیدرولیک و اتوماسیون گیربکس
6. سنسورهای گیربکس
7. روغن گیربکس اتوماتیک و فیلتر روغن
8. قطعات الکتریکی مربوط به گیربکس مانند سلنوئیدها و موتورها
9. قطعات محافظ گیربکس اتوماتیک مانند پانچ و کلاپس
10. لوازم جانبی گیربکس مانند پایه و سپر موتور

از طرفی، برخی از فروشگاه‌های گیربکس اتوماتیک قادر به تأمین تمام قطعات مربوط به گیربکس نیستند و فقط برخی از قطعات مهم را فروخته می‌شود. بنابراین، قبل از خرید از فروشگاه، بهتر است با کارشناسان فنی و متخصصان گیربکس مشورت کنید تا اطمینان حاصل کنید که تمام قطعات مورد نیاز شما در دسترس هستند.

فروش گیربکس اتوماتیک در دو حوزه انجام می‌شود، یکی برای کارخانه‌های تولیدکننده خودرو و دیگری به‌عنوان جایگزینی برای گیربکس خراب‌شده در خودروها. فروش گیربکس اتوماتیک به‌صورت دست‌دوم نیز رواج دارد، گیربکس اتوماتیک دسته دوم گیربکس‌هایی هستند که مشکل فنی ندارند اما به دلیل مشکل در بخش‌های دیگر خودرو یا دلایل جزئی از خودرو بازشده‌اند و حالا به‌صورت گیربکس دست‌دوم یا کارکرده از بازار به فروش می‌رسند. خریدوفروش گیربکس اتوماتیک با توجه به تنوع انواع گیربکس‌های اتوماتیک در بازار و تفاوت ساختاری بین گیربکس‌ها به امری سخت و تخصصی تبدیل‌شده است.

انواع گیربکس اتوماتیک

فروش گیربکس اتوماتیک بر اساس نوع و انواع گیربکس انجام می‌شود، گیربکسی که برای خودرو خریداری می‌شود باید ازنظر عملکرد و ساختار کاملاً مشابه گیربکس اولیه باشد در غیر این صورت نمی‌توان انتظار عملکردی قابل‌قبول را از خودرو داشت. فردی که اقدام به تعویض گیربکس خودروی شما می‌کند و در امر فروش گیربکس اتوماتیک فعال است باید آشنایی کامل و کافی با انواع گیربکس اتوماتیک و نحوه عملکرد هرکدام داشته باشد.

گیربکس CVT

مفهوم دنده و سیستم دنده در این گیربکس‌ها وجود ندارد. گیربکس CVT شامل دو قرقره و یک زنجیر و تسمه است که آن‌ها را به هم متصل می‌کند. گیربکس CVT به‌آرامی کار می‌کند. زیرا تعویض دنده وجود ندارد. در حال حاضر گیربکس CVT کمتر در خودروها مورداستفاده قرار می‌گیرد و معمولاً خودروهایی که قدیمی‌تر هستند و یا مدل‌های پایین‌تر خودروهای هیوندای و مرسدس به این نوع از گیربکس مجهز هستند.

گیربکس اتوماتیک تک کلاچه

گیربکس اتوماتیک تک کلاچه نسخه روباتی گیربکس دستی است. ربات کلاچ قرار داده‌شده در سیستم، تعویض دنده را انجام می‌دهد. مصرف سوخت گیربکس اتوماتیک تک کلاچه نزدیک به دستی است، اما تعویض دنده کند است. در حال حاضر گیربکس اتوماتیک تک کلاچه ترجیح داده نمی‌شود زیرا باعث لرزش و عقب رفتن خودرو می‌شود.

گیربکس اتوماتیک دوکلاچه

این نوع از گیربکس اتوماتیک رایج‌ترین نوع گیربکس در سال‌های اخیر است و در اغلب خودروها مورداستفاده قرار می‌گیرد. گیربکس اتوماتیک دوکلاچه همان‌طور که از نامش پیداست دارای کلاچ دوبل است. این سریع‌ترین نوع گیربکس است. مثلاً؛ شما با دنده 2 رانندگی می‌کنید، یک کلاچ دنده 1 را نگه می‌دارد درحالی‌که کلاچ دیگر برای دنده 3 آماده است. وقتی روی گاز می‌روید به‌طور خودکار به دنده 3 می‌رود. اگر سرعت را کم کنید، برعکس، به دنده 1 می‌افتد. این گیربکس‌ها با مصرف سوخت خوب; این عملکرد سبب می‌شود تا وسیله نقلیه به عقب نلغزد، تعویض دنده بسیار سریع و روان است.

گیربکس اتوماتیک دوکلاچه به‌طورکلی به‌عنوان یک نوع گیربکس اتوماتیک صاف شناخته می‌شود. عملکرد آن کمی پایین و مصرف سوخت آن بالاست. تعویض دنده کند است. نسل جدید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه کلاچ دارند. در نسل جدید این گیربکس‌ها؛ تعویض دنده هم سریع و هم روان است و مصرف سوخت کمتر از نسل قدیم است.

گیربکس اصل یا فیک

یکی از مواردی که در زمان فروش گیربکس اتوماتیک باید حتماً مدنظر داشته باشید، اصل یا تقلبی بودن گیربکس است، عموماً گیربکس‌هایی که تولید اصل کارخانه نیستند باقیمت‌های کمتری در بازار به فروش می‌رسند، این گیربکس‌ها به دلیل استفاده از مواد بی‌کیفیت در ساختار، کارایی کاملی ندارند و پس از مدت کوتاهی خراب می‌شوند. گیربکس‌های اصل باقیمت‌های بالاتری در بازار به فروش می‌رسند اما به دلیل اینکه کاملاً اصل و دارای بارکد و تولید کارخانه هستند، طول عمر بسیار بالاتری نسبت به گیربکس‌های فیک دارند، این امر در هزینه و کیفیت خودروی شما بسیار اثرگذار است.

گیربکس اتوماتیک به‌صورت مستقیم با موتور در ارتباط است و اگر توان کافی را نداشته باشد سبب می‌شود تا موتور بیش‌ازحد معمول کار کند درنتیجه موتور دچار استهلاک می‌شود و کارایی خود را از دست می‌دهد. تمامی این موارد در کنار هم هزینه تعمیر به‌مراتب بیشتری از خرید گیربکس اتوماتیک اصل را برای شما به همراه خواهند داشت.

 

تفاوت بین گیربکس نیمه اتوماتیک و تمام‌اتوماتیک

تفاوت اصلی بین این دو فناوری این است که خودروهای نیمه اتوماتیک دارای یک پد فشار هستند، درحالی‌که خودروهای تمام‌اتوماتیک دارای یک قسمت تحت‌فشار روغن به نام مبدل گشتاور هستند. در گیربکس‌های تمام‌اتوماتیک، ارتباط بین موتور و گیربکس توسط روغن برقرار می‌شود و هیچ قطعه متحرک و فرسوده‌ای وجود ندارد.

تعویض دنده تقریباً نامحسوس، عدم خطر عقب‌افتادگی درشیب و عدم نیاز به تعمیر و نگهداری دوره‌ای (فقط تعویض روغن) از مزایای آن است. تنها عیب آن این است که 5-10 درصد بیشتر از نیمه اتوماتیک سوخت مصرف می‌کند. دستیار استارت در سربالایی تجهیزات استاندارد، در همه خودروهایی است که امروز برای فروش ارائه می‌شود. گیربکس‌های نیمه اتوماتیک همچنین به‌وسیله سیستم استارت در سربالایی به خودرو اجازه می‌دهند در رمپ ترمز کند و از عقب‌نشینی جلوگیری می‌کند.

اگر می‌خواهید گیربکس اتوماتیک دو کلاچه شما طول عمر بیشتری داشته باشد باید نکات زیر را رعایت کنید:

  • درست مانند خودروهای دستی، کلاچ نباید درشیب‌های بسیار تند بارگیری شود. برای این کار باید ترمز را تا انتها فشار داد. (وقتی ترمز تا انتها فشار داده شود گیربکس به حالت نول می‌رود) در غیر این صورت گیربکس نیم کلاچ می‌کند و باعث سایش لنت فشار می‌شود.
  • تعویض دنده به P یا N در مدت انتظار طولانی (+2 دقیقه) از گرم شدن بیش‌ازحد گیربکس جلوگیری می‌کند.
  • هنگامی‌که خودرو را پارک می‌کنید، ابتدا باید ترمزدستی را فشار دهید و سپس دنده را به حالت P (پارک) تغییر دهید. در غیر این صورت بار خودرو روی گیربکس باقی می‌ماند و ممکن است باعث آسیب شود.

تا زمانی که مالک و کاربر فعال وسیله نقلیه باشید، تجربه مشکلات گیربکس اتوماتیک اجتناب‌ناپذیر است. بااین‌حال، چالش واقعی که ممکن است با آن روبرو شوید، تصمیم‌گیری در مورد تعمیر یا تعویض گیربکس است.

هر بار که گیربکس وسیله نقلیه شما تعویض می‌شود، دنده‌ها، باندها و کلاچ‌ها در سیستم مکانیکی باید اعمال‌شده و رها شوند تا تعویض اتفاق بیفتد. این فشار به‌طور منظم و در طول زمان رخ می‌دهد و درنتیجه سایش گسترده‌ای ایجاد می‌کند. این می‌تواند به‌نوبه خود منجر به برخی از خرابی‌های گیربکس شدید، فاجعه‌بار یا بزرگ شود.

تعمیر گیربکس‌های معیوب یکی از پرهزینه‌ترین کارهایی است که می‌توانید روی وسیله نقلیه خود انجام دهید. به همین دلیل است که باید این سؤالات مهم را از خود بپرسید: «آیا تعمیر گیربکس ارزش آن را دارد یا باید آن را تعویض کنید؟ آیا تعویض گیربکس حتی ارزش آن را دارد؟

حقیقت این است که هیچ پاسخی مستقیم یا یکسان برای این سؤال وجود ندارد. بااین‌حال، تعمیر گیربکس گزینه بهتر و کم‌هزینه‌تری است، مگر اینکه گیربکس خودروی شما پیش از موعد خراب شود.

هنگامی‌که یک وسیله نقلیه به تعداد مسافت پیموده شده و سن خاصی می‌رسد، دریافت گیربکس جدید واقعاً منطقی نیست. این به این دلیل است که دومی بسیار بیشتر از ارزش فعلی خودرو خواهد بود.

خرابی گیربکس در یک وسیله نقلیه نسبتاً جدید نیاز به تعمیر فوری دارد. اگر یک خودروی قدیمی دارید، تعمیر هرگونه مشکل گیربکس بهترین گزینه است.

عوامل مؤثر بر هزینه‌های تعویض گیربکس اتوماتیک

گیربکس یک وسیله نقلیه مدرن یک قطعه جامد نیست بلکه مجموعه‌ای از چندین قطعه متحرک است. این دلیل اصلی گران‌تر بودن تعمیر گیربکس خودرو است.

سایر عواملی که بر هزینه‌های کلی تعویض یک گیربکس تأثیر می‌گذارد عبارت‌اند از:

سن وسیله نقلیه

سازنده خودرو

گیربکس دستی است یا اتوماتیک؟

تعمیرات وسیله نقلیه خود را از کجا دریافت می‌کنید؟

از چه کسانی برای انجام تعمیرات خودروی خود مشاوره و مشورت گرفته‌اید؟ آیا تجربه کافی در این حوزه دارند؟

این عوامل بر تصمیم شما برای تعویض یا تعمیر گیربکس تأثیر می‌گذارد.

  1. ارزش فعلی وسیله نقلیه شما چقدر است؟

همان‌طور که قبلاً به‌اختصار ذکر شد، قبل از تصمیم‌گیری در مورد تعویض گیربکس خود، هزینه تعویض آن را باارزش کل (جاری) وسیله نقلیه مقایسه کنید.

 

یک گیربکس کاملاً جدید از 1000 تا 7000 دلار قیمت دارد. بنابراین، اگر ارزش فعلی وسیله نقلیه شما بین 8000 تا 10000 دلار باشد، تعویض گیربکس ارزش آن را دارد.

اما اگر وسیله نقلیه شما زیر یا در محدوده گیربکس قرار دارد، تعویض گیربکس آن چندان منطقی نخواهد بود. بهترین راه این است که وسیله نقلیه خود را از بین ببرید و بفروشید تا یک ماشین جدید تهیه کنید.

علاوه بر این، هزینه کلی تعویض گیربکس خودرو در درجه اول به نوع، مدل یا ساخت شما بستگی دارد. به‌عنوان‌مثال، تعویض گیربکس یک وسیله نقلیه عجیب‌وغریب یا لوکس ده میلیون یا بیشتر هزینه دارد. اما قیمت یک کامیون تا بیست میلیون تومان نیز بالا خواهد رفت، درحالی‌که گیربکس جدید سدان معمولاً بیش از دو میلیون تومان قیمت ندارد.

  1. تعمیر گیربکس آسیب‌دیده چقدر هزینه دارد؟

شما باید یک نقل‌قول دقیق از یک مکانیک باتجربه دریافت کنید. نقل‌قول باید نشان دهد که تعمیر گیربکس معیوب چقدر هزینه دارد. اگر فقط گیربکس وسیله نقلیه شمارا دچار مشکل می‌کند – و هیچ جزء دیگری در کار نیست – نقل‌قول باید این را ذکر کند.

مکانیک را بخواهید تا معاینه گسترده‌ای از وسیله نقلیه شما انجام دهد تا هرگونه مشکل تعمیر پنهانی را که نیاز به توجه دارد پیدا کند. این باید قبل از توافق برای تعمیر یا تعویض گیربکس انجام شود. مکانیک ممکن است با چیز دیگری برخورد کند که خراب است و نیاز به تعمیر دارد. اگر این کار را انجام دادند، برای آن‌ها نیز پیشنهاد قیمت بگیرید.

همه‌چیز در مورد این است که بدانید دقیقاً چه مقدار از شما انتظار می‌رود برای راه‌اندازی وسیله نقلیه خود خرج کنید.

  1. آیا این وسیله نقلیه هنوز نیازهای شمارا برآورده می‌کند؟

ممکن است زمانی که هنوز مجرد بودید، ماشین را خریده باشید. اما اکنون‌که با چند فرزند ازدواج‌کرده‌اید، ممکن است وسیله نقلیه در حال حاضر برای شما مناسب نباشد.

قبل از فروش و قیمتی که خودرو تعیین می‌کند، بدانید که آیا تعمیر خودرو ارزش آن را دارد یا خیر. اما فکر خود را در مورد خرید وسیله نقلیه دیگری قرار دهید که بتواند نیازهای شما و کل خانواده شمارا برآورده کند.

  1. آیا این وسیله نقلیه به‌خوبی نگهداری می‌شود؟

گیربکس یکی از قطعاتی است که به‌راحتی زودرس می‌شود. در برخی موارد، تعمیر گیربکس ارزش آن را دارد.

بااین‌حال، روش نگهداری شما در این مورد کلیدی است. اگر ماشین شما به‌درستی یا به‌خوبی نگهداری نمی‌شود، یا عادات رانندگی ضعیفی دارید، ممکن است لازم باشد خودرو را از بین ببرید یا بفروشید. اما اگر همیشه خودرو را در داخل و خارج در شرایط بکر نگه‌داشته‌اید، تعمیر گیربکس ممکن است ارزش آن را داشته باشد.

  1. چه مدت دیگر می‌خواهید یا قصد دارید این وسیله نقلیه را نگه دارید؟

برخی از مالکان خودروهای خود را تا زمانی که خراب می‌شوند رانندگی می‌کنند. این دارای مزایای مالی قابل‌توجهی است که باید در نظر بگیرید.

اما اگر خودرو در تمام این سال‌ها به‌خوبی کارکرده است و اخیراً این مشکل گیربکس را ایجاد کرده است، بپرسید تا چه مدت قصد دارید این وسیله را نگه دارید. آیا دوست دارید تا سه سال آینده یا بیشتر به رانندگی با این وسیله نقلیه ادامه دهید؟ اگر پاسخ مثبت دادید، باید تاوَن گیربکس اتوماتیک خود را تعویض کنید. قبل از فروش وسیله نقلیه، ارزش پول خود را از این گیربکس خودروی جدید به دست خواهید آورد.

 

همان‌طور که می‌دانید، تعویض گیربکس یک کار تعمیر پرهزینه است. هنگامی‌که شما یک مشکل مهم در گیربکس اتوماتیک خودروی خود دارید، باید این سؤال مهم را از خود بپرسید: “آیا تعویض گیربکس ارزش آن را دارد؟”

دلایل یا سؤالات برجسته شده در بالا را مرور کنید. این به شما کمک می‌کند تا پس از فکر کردن به اینکه آیا تعویض گیربکس ارزش آن را دارد، تصمیمات آگاهانه بگیرید.

اگر خودروی شما هنوز هم ارزش پول زیادی دارد، گیربکس را تعویض کنید. شما همچنان باید این اقدام را انجام دهید، چه تصمیم به رانندگی یا فروش آن داشته باشید. هیچ فرد عاقلی برای وسیله‌ای که نمی‌تواند رانندگی کند، پول زیادی به شما پرداخت نمی‌کند – زیرا گیربکس ندارد. رانندگی با وسیله نقلیه شما بدون گیربکس غیرممکن است.

یکی از مزیت‌های اصلی تعویض گیربکس مقدار پولی است که صرفه‌جویی می‌کنید. مزیت دیگر حل خودکار هر مشکل گیربکس است که با آن روبرو شده‌اید. متخصصین ما در تعمیرگاه حمدی به‌عنوان مرکز تخصصی فروش، تعمیر و تعویض گیربکس اتوماتیک پس از بررسی دقیق خودروی شما و شدت و میزان آسیب گیربکس به کمک استادکاران متخصص، راه‌حل مناسب تعویض یا تعمیر گیربکس اتوماتیک را برای شما شرح می‌دهند.

کلیه گیربکس‌های اصل تولید کارخانه‌های متفاوت برای فروش در تعمیرگاه احمدی موجود هستند و از گیربکس‌های اصل و باکیفیت برای جایگزینی در خودروی شما استفاده می‌شود. در تعمیرگاه احمدی  تمامی گیربکس‌های اتوماتیک با ضمانت و گارانتی ارائه می شوند و کلیه خدمات ضمانت کیفیت دریافت می‌کنند.

تماس

تماس با ما

آدرس

تهران -کیلومتر 7 جاده مخصوص به سمت کرح-جنب پمپ بنزین-کارواش پانزده خرداد-گیربکس اتوماتیک احمدی